Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 20-21.11.2013

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ. ΟΜΙΧΛΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΘΗΝΑ 12 ΕΩΣ 19 , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10 ΕΩΣ 18 , ΠΑΤΡΑ 13 ΕΩΣ 18 , ΚΟΖΑΝΗ 6 ΕΩΣ 14 , ΛΕΜΕΣΟΣ 7 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.ΟΜΙΧΛΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΝΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΘΗΝΑ  13 ΕΩΣ 20, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11 ΕΩΣ 18 , ΠΑΤΡΑ 13 ΕΩΣ 18 , ΚΟΖΑΝΗ 6 ΕΩΣ 14, ΛΕΜΕΣΟΣ 10 ΕΩΣ 23  ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΝΩ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια