Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 25-26.11.2013

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΕΚΑΝΗΣΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΡΧΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1300μ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΑ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800μ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000-1100μ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1400μ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΜΕ 8ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΝΟ ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000μ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200μ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1500μ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ 200μ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια