Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 27-28.11.2013

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΝΩ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΩΝ ΒΟΥΝΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600 με 700μ ΕΝΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000μ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 400μ ΠΕΡΙΠΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠH ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΘΗΝΑ 5 ΕΩΣ 15 , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2 ΕΩΣ 10, ΠΑΤΡΑ 8 ΕΩΣ 13, ΚΟΖΑΝΗ -2 ΕΩΣ 7 , ΛΕΜΕΣΟΣ 7 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 900-1000μ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200-1300μ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 400μ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΘΕΙ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ -4 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΘΗΝΑ 4 ΕΩΣ 15, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 ΕΩΣ 10 , ΠΑΤΡΑ 5 ΕΩΣ 16 ,ΚΟΖΑΝΗ -2 ΕΩΣ 8 , ΛΕΜΕΣΟΣ 8 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ ΕΛΑΦΡΥΣ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια