Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 29-30.1.2014

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600μ ΜΕ 800μ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700μ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΩΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700μ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ. ΛΙΓΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΨΕΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ -6 ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΨΙΧΑΛΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ -1 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια