Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 7-8.1.2014.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟΤΕΡΗ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 12 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΜΙΧΛΕΣ.ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΘΕΝΕΙΘΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΟΜΙΧΛΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 5 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ , ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.


Σχόλια