ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Μέγιστες θερμοκρασίες Ελλάδας 2/5/2012

Μέρα υπερβολικής ζέστης η σημερινή για μεγάλο πια μέρος της χώρας. Οι βοριάδες εξασθένησαν και όπου δεν εξασθένησαν λειτούργησαν ως λίβας ανεβάζοντας τη θερμοκρασία σε επίπεδα άνω των 30 βαθμών. Οι μέγιστες θερμοκρασίες από μηχανικά αεριζόμενους σταθμούς ήταν :
Σε όλη την χώρα υπήρξαν διάσπαρτοι θερμοί σταθμοί δίνοντας το σύνθημα από πολύ νωρίς ότι το καλοκαίρι είναι εδώ!!! Οι θερμοκρασίες αυτές είναι τουλάχιστον 7 βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή.

Στη Θεσσαλία το Ανατολικός αν και παρών και σήμερα ήταν εξασθενημένος και μικρά διαλλειματα με ΝΔ λίβα ανέβασαν την θερμοκρασία στο εσωτερικό πάνω από του 30 βαθμούς ενώ στα παράλια ήταν σαφώς χαμηλότερες. Αναλυτικά  είχαμε 
Τρίκαλα 31,3
Λάρισα 30,6
Καρδίτσα 30,4
Βόλος 29,1 
βαθμούς Κελσίου.

Αστάθεια στα ορεινά αύριο της Θεσσαλίας Ηπείρου Μακεδονίας και Θράκης με μικρή κάμψη της θερμοκρασίας στη Βόρεια Ελλάδα. Η συνέχεια όμως αναμένεται και πάλι πολύ ζέστη για την εποχή.

Σχόλια

  1. Βασίλη δεν ήξερα ότι εκτός από μετεωτρέλα που μοιραζόμαστε είμαστε και συνάδελφοι γεωπόνοι μπλογκερς! Καλή αρχή ως μπλογκερ.
    Γιάννης από Λουτράκι.
    (Meteojohn-Loutraki στην Hellasweather και το Meteoclub)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου