ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση καιρού Θεσσαλίας 15-18 Νοεμβρίου 2012

Ας επιχειρησουμε μια  προγνωση για το επομενο 3ημερο...

Ασθενεις βροχες θα σημειωθουν απο το δωδεκαωρο απο 9μμ σημερα μεχρι και 9πμ αυριο Πεμπτη στα ανατολικα του Νομου Λαρισας καθως και σε ολοκληρη τη Μαγνησια...Η Λαρισα σοβαρη πιθανοτητα για ασθενη βροχουλα μεσα στη νυχτα με βελτιωση αυριο το μεσημερι απογευμα..

Νεος γυρος ασθενων βροχων στα ανατολικα παραλια της Λαρισας και στα ανατολικοτερα της Μαγνησιας απο αυριο βραδι που σταδιακα τα ξημερωματα της Παρασκευης θα επεκταθουν σε ολοκληρη τη Θεσσαλια και θα συνεχιστουν ολη τη μερα μεχρι και το πρωι του Σαββατου οπου θα περιοριστουν και παλι στα ανατολικα της Λαρισας και στη Μαγνησια με βελτιωση και εκει σταδιακα μεσα στη μερα.

Χιονια θα σημειωθουν αρχικα την Πεμπτη το βραδι και το πρωι της Παρασκευης σε περιοχες του Ολυμπου και Κισσαβου πανω απο τα 1800μετρα ενω στις υπολοιπες περιοχες ανω των 2000-2100μετρων αλλα μεσα στην Παρασκευη ΜΟΝΟ στον Ολυμπο θα συνεχιστουν οι χιονοπτωσεις απο τα 2200μετρα και πανω!!!

Η Λαρισα και παλι απο αυριο αργα το βραδι θα δεχτει βροχουλες που την Παρασκευη μεσα στη μερα αλλα και μεχρι τα ξημερωματα του Σαββατου θα ειναι αξιολογες αλλα παντα ασθενεις... Κλασικος ψεκαδοκαιρος του ανατολικου βορειοανατολικου ρευματος με πολυ αυξημενη υγρασια και υγρη αχλυ ολη μερα(λιγο καλυτερη ορατοτητα απο κανονικη ομιχλη)...Πολυ περιορισμενο θερμομετρικο ευρος απο 8-9 ελαχιστες θερμοκρασιες εως το πολυ 12-13 στα πεδινα ενω σε παραθαλασσιες περιοχες εως 14 βαθμους...

Σχόλια