ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρώτες συγκρίσεις σταθμού ΕΜΥ και Davis Vue σε αγρό.

Σταθμός Davis Vue στο χωράφι μου.
Ο νέος σταθμός Davis Vue που εγκαταστάθηκε στο χωράφι μου για τον μήνα Ιανουάριο λειτούργησε από τις 6 έως τις 31 του μήνα στο ίδιο σημείο στα 4μετρα από το έδαφος. Οι τιμές που έδωσε ήταν Μέση Ελάχιστη θερμοκρασία 1,0 βαθμοί και Μέση Μεγίστη θερμοκρασία 11,6 βαθμοί Κελσίου.

Οι αντίστοιχες θερμοκρασίες του σταθμού της ΕΜΥ που βρίσκεται στα 2μετρα από το έδαφος είναι για τις ίδιες ήμερες Μέση Ελάχιστη 1,0 βαθμός και Μέση Μεγίστη 11,6 βαθμοί Κελσίου. Βλέπουμε στις 26 ήμερες παράλληλης λειτουργίας μέχρι στιγμής ακριβώς ίδια μέση ελάχιστη και μέση μέγιστη θερμοκρασία!!! Οι 2 σταθμοί έχουν απόσταση 3,5χιλιομετρα και υψομετρική διαφορα εδάφους 3μέτρα πιο ψηλά ο σταθμός της ΕΜΥ.

Στον υετο ο σταθμός της ΕΜΥ έδωσε 33,5χιλιοστα και ο Davis Vue 34,4χιλιοστα. Παρόμοιες είναι οι τιμές και από τους σταθμούς της πόλης...ενώ και στη μέση μέγιστη θερμοκρασία οι αποκλίσεις είναι μικρές με τους σταθμούς της πόλης...Στην μέση ελάχιστη λόγω της υπαίθρου οι τιμές των ελαχίστων είναι 2 με 3 βαθμούς πιο υψηλές στους σταθμούς της πόλης!!!!

Σχόλια