ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 8-9-10.3.2013

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Παρασκευή προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και τοπικές μπόρες στο Ανατολικό Αιγαίο και την Δυτική Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα οι λίγες αρχικά βροχές θα δώσουν μετά το μεσημέρι την θέση τους σε ηλιοφάνεια και συννεφιά κατά διαστήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στο Ιόνιο 5-6 μποφόρ με εξασθένηση και στο Αιγαίο 4-5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 2 έως 17 βαθμούς στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 4 έως 19 βαθμούς και στο Αιγαίο από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Παρασκευή προβλέπεται αρχικά συννεφιά με ασθενείς βροχές αλλά σταδιακά ο καιρός μετά  το μεσημέρι θα σημειώσει ανοίγματα ηλιοφάνειας και μόνο στο εσωτερικό της Πίνδου η συννεφιά θα δίνει κατά το υπόλοιπο της ημέρας ασθενείς βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2-3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 4 έως 15 βαθμούς, στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 3 έως 17 βαθμούς και στο Βόλο από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
Για το Σάββατο προβλέπεται στη Δυτική χώρα και το Ανατολικό Αιγαίο άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χωρά ο καιρός θα είναι καλός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα είναι πιθανό στην ηπειρωτική χώρα για σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας.

Οι άνεμοι θα πνέουν και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις 4-5 μποφόρ ενώ αργότερα στο Ιόνιο θα αρχίσουν να στρέφονται σε Δυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο και τα  ηπειρωτικά από 2 έως 21 βαθμούς και στο Αιγαίο από 10 έως 20 βαθμους Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Το Σάββατο προβλέπεται άστατος καιρός με ηλιοφάνεια κατά διαστήματα ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν πρόσκαιρα και είναι πιθανό να βρέξει κατά τόπους και κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν Νοτιοδυτικοί 2-3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 5 έως 17 βαθμούς στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 4 έως 19 βαθμούς στη Λάρισα από 3 έως 20 βαθμούς και στο Βόλο από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Κυριακή προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-5 μποφόρ και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά και το Ιόνιο από 3 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου ενώ στην βόρεια Κρήτη η μεγιστη θα φτασει και τους 23 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Κυριακή προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία με την επικρατηση του λιβα θα ανεβει σημαντικα και θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 5 έως 20 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 4 έως 23 βαθμούς και στο Βόλο από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια