ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 12-13-14.4.2013

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Παρασκευή προβλέπεται καλός και ζεστός καιρός σε όλη τη χώρα με αραιές νεφώσεις το μεσημέρι στα Δυτικά Κεντρικά και Βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις στο Ιόνιο και το Νότιο Αιγαίο 2 με 3 μποφόρ ενώ στο Βόρειο Αιγαίο Βορειοανατολικοι 3 μποφόρ που θα στραφούν σε Δυτικούς 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Βόρεια από 6 έως 23 βαθμούς στα Δυτικά και υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 26 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Παρασκευή προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις μόνο το μεσημέρι κατά τόπους.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς 2 μποφόρ και το απόγευμα ανατολικοί 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα απο 9 έως 24 βαθμούς στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 10 έως 26 βαθμούς στη Λάρισα από 9 έως 26 βαθμούς και στο Βόλο από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για το Σάββατο προβλέπεται καλός και ζεστός καιρός με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα Δυτικά και Βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στα Δυτικά και  Βόρεια από 7 έως 25 βαθμούς  στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 23 βαθμούς ενώ στην Κρήτη τοπικά θα φτάσει και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Το Σάββατο προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 9 έως 26 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και την Λάρισα από 11 έως 28 βαθμούς και στο Βόλο από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Κυριακή ο καιρός θα είναι καλός σε ολόκληρη τη χώρα αλλά από το μεσημέρι και από τα Βόρεια ο καιρός θα βαρύνει και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία την Θράκη και τα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλίας και της Ηπείρου. Από το βράδυ οι βροχές θα επεκταθούν σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα και το Βόρειο Αιγαίο. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο ο καιρός θα παραμείνει καλός όλη την ημέρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με σταδιακή ενίσχυση στο Ιόνιο και το Βόρειο Αιγαίο στα  6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά Κεντρικά και Βόρεια από 9 έως 24 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Κυριακή προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες που προς το βράδυ θα επεκταθούν σε ολόκληρο το διαμέρισμα και τις Σποράδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί και μετά το μεσημέρι Ανατολικοί 2 με 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 10 έως 23 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 11 έως 24 βαθμούς και στο Βόλο από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια