ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 19-20-21.4.2013

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Παρασκευή προβλέπεται αρχικά καλός καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα και το Ιόνιο από την Αλεξανδρούπολη έως της Καλαμάτα και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους. Στο Αιγαίο ο καιρός θα είναι καλός με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα χωρίς όμως να σημειωθούν φαινόμενα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς ως μετριοι 3 με 4μποφορ ενώ στο Αιγαίο θα συνεχίσει ένα Βόρειο ρεύμα 5 με 6 μποφόρ ολόκληρη την ημέρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά και Βόρεια από 3 έως 21 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 18  βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Παρασκευή προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν οι νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και λίγες μπορες κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Στις Σποράδες οι μεσημβρινές νεφώσεις δεν θα δώσουν κανένα σημαντικό φαινόμενο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 μποφόρ ενώ το απόγευμα θα εγκατασταθεί Ανατολικό ρεύμα 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 7 έως 18 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 7 έως 19 βαθμούς και στο Βόλο από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για το Σάββατο προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες τοπικές μπορες στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά. Στο Κεντρικό και νότιο Αιγαίο ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν αίθριος ολόκληρη την ήμερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από Νότιες διευθύνσεις 3 μποφόρ ενω στο Αιγαίο θα πνέει ένας βοριάς 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά και Βόρεια από 4 έως 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Το Σάββατο προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες τοπικές μπόρες στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα Ανατολικοί 2 με 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 7 έως 20 βαθμούς στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 8 ως 22 βαθμούς στη Λάρισα από 8 έως 21 βαθμούς και στο Βόλο από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Κυριακή προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν οι νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν λίγες βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο τα ηπειρωτικά και το Βορειοδυτικο Αιγαίο Νοτιοι 4 μποφόρ ενώ στο Ανατολικό και νότιο Αιγαίο Βορειοι 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικα σε ολοκληρα τα ηπειρωτικά από 7 ως 24 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Κυριακή προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν οι νεφώσεις και στην Πινδο και την Δυτικη και Βόρεια Θεσσαλια θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Νότιες διευθύνσεις ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 9 έως 22 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 9 έως 24 βαθμούς και στο Βόλο από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια