ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 14-15-16.6.2013.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Παρασκευή προβλέπεται άστατος καιρός στο Αιγαίο και γύρω από αυτό με βροχές και καταιγίδες που στις Σποράδες και το Κεντρικό Αιγαίο θα είναι έντονες. Στην ηπειρωτική χώρα αρχικά ο καιρός θα είναι καλός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στο Ιόνιο και στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά σε ολόκληρη την ηπειρωτική χώρα από 11 έως 30 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Παρασκευή προβλέπεται άστατος καιρός με κατά διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά. Στις Σποράδες τα φαινόμενα θα είναι έντονα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 13 έως 26 βαθμούς στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 14 έως 29 βαθμούς στη Λάρισα από 15 έως 30 βαθμούς και στο Βόλο από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΔΑΣ
Για το Σάββατο προβλέπεται καλός καιρός σε ολόκληρη την χώρα αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους και θα σημειωθούν λίγες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 32 βαθμούς και στα νησιά από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Το Σάββατο θα επικρατήσει καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με μικρή πιθανότητα για καταιγίδες στις πολύ ορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε άνοδο θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 14 έως 29 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 16 έως 31 βαθμούς και στο Βόλο από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Κυριακή προβλέπεται καλός καιρός σε ολόκληρη την χώρα και μόνο το απόγευμα στη Ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στη Ροδόπη και πιθανόν σε περιοχές πλησίον των ορεινών όγκων.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 και 4 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο 5 με 6 κυρίως στα νότια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 14 έως 34 βαθμούς στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας και 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου στα νησιά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Κυριακή προβλέπεται καλός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 16 έως 32 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 17 έως 34 βαθμούς και στο Βόλο από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


Σχόλια