ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 19-20.6.2013.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Τετάρτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις στα βόρεια ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 μποφόρ στο Ιόνιο και 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία σε καλοκαιρινά επίπεδα θα κυμανθεί στα Δυτικά και Βόρεια από 17 έως 37 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Τετάρτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί 2 με 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 19 έως 34 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 20 έως 36 βαθμούς και στο Βόλο από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Πέμπτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Βόρεια ορεινά θα αναπτυχθούν συννεφιάς και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στη Ροδόπη και τις γύρω ορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και 6 με 7 στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία σε καλοκαιρινά επίπεδα θα κυμανθεί στα Δυτικά από 17 έως 38 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 εως 35 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 34 βαθμούς Κέλσιου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Πέμπτη προβλέπεται καλός καιρός με λίγες τοπικές συννεφιάς το απόγευμα στα ορεινά της Δυτικής και Βόρειας Θεσσαλίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν Ανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 19 έως 34 βαθμούς στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 20 έως 36 βαθμούς στη Λάρισα από 19 έως 35 βαθμούς και στο Βόλο από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια