ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 21-22-23-24.6.2013.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Για την Παρασκευή προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες καταιγίδες στα βουνά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις πολύ εξασθενημένοι στο Ιόνιο 3 με 4 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα φτάνει τα 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα Δυτικά από 19 έως 38 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 35 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Παρασκευή προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο αργά το μεσημέρι στα βόρεια ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές συννεφιες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή κάμψη θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 21 έως 33 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 20 έως 34 βαθμούς και στο Βόλο από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για το Σάββατο προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα στα Δυτικά και Βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στην Πίνδο και την Δυτική Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα παραμείνει καλός όλη την ημέρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δυτικά από μεταβλητές διευθύνσεις 3 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο Βόρειοι 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική χώρα από 20 έως 39 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 37 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Το Σάββατο προβλέπεται καλός καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιες νεφωσεις που στην Πίνδο και τον Όλυμπο θα είναι αυξημένες και εκεί είναι πιθανόν να σημειωθούν λίγες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 21 έως 34 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 22 έως 36 βαθμούς και στο Βόλο από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Κυριακή προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα Δυτικά και Βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Βόρειες διευθύνσεις στο Ιόνιο 3 μποφόρ και στο Αιγαίο αρχικά 6 με 7 αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν στα 4 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε άνοδο στα ανατολικά θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 19 έως 38 και ίσως τοπικά και 39 βαθμούς και στα παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Κυριακή προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα που στα δυτικά και βόρεια ορεινά θα είναι αυξημένες και εκεί δεν αποκλείονται τοπικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 21 έως 37 βαθμούς στα Τρίκαλα την Καρδίτσα και τη Λάρισα από 22 έως 38 βαθμούς και στο Βόλο από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για την Δευτέρα προβλέπεται καλός καιρός σε όλη την χώρα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα Δυτικά και Βόρεια θα αυξηθούν οι νεφώσεις και θα σημειωθούν  τοπικές καταιγίδες στα ορεινά των παραπάνω περιοχών.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Βορειοδυτικές διευθύνσεις στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα επικρατήσει ένα νότιο ρεύμα 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε επίπεδα καύσωνα θα κυμανθεί στα Βόρεια από 17 έως 35 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 39 και ίσως τοπικά και 40 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 35 βαθμούς Κέλσιου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Την Δευτέρα προβλέπεται καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά αργά το απόγευμα και εκδήλωση τοπικών καταιγίδων στον Όλυμπο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις 3 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Καλαμπάκα από 21 έως 38 βαθμούς στη Λάρισα τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα από 23 έως 39 βαθμούς και στο Βόλο από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια