Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 16-17.10.2013.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑ ΣΦΟΔΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ. ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΩΝ ΑΝΕΜΩΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΞΗΡΑ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ KEΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ.
ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΜΠΟΡΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.ΥΦΕΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΕΩΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια