Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 21-22.10.2013.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΥΚΝΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΜΙΧΛΕΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΑΓΗ 3 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΟΜΙΧΛΕΣ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΟΜΙΧΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΠΥΚΝΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΟΜΙΧΛΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια