Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 18-19.11.2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΡΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΜΙΧΛΕΣ ΣΕ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ .ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΛΗ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΦΟΣΚΕΠΗΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 4 ΜΕ 5ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΝΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΘΗΝΑ 8 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 7 ΕΩΣ 16 , ΠΑΤΡΑ 10 ΕΩΣ 18  , ΚΟΖΑΝΗ 3 ΕΩΣ 13 , ΛΕΜΕΣΟΣ 9 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΕΝΩ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΨΙΧΑΛΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ.ΟΜΙΧΛΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΕ ΣΕ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΘΗΝΑ 12 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 11 ΕΩΣ 16 , ΠΑΤΡΑ 13 ΕΩΣ 18 , ΚΟΖΑΝΗ 6 ΕΩΣ 13, ΛΕΜΕΣΟΣ 8 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ TΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΕΝΩ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΠΙΝΔΟ. ΛΙΓΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια