Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 4-5.12.2013

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ. ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700-800μ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ 9 ΜΕ 10 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ  ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ -5 ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ -1 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΘΗΝΑ 4 ΕΩΣ 10 , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 ΕΩΣ 11, ΠΑΤΡΑ 4 ΕΩΣ 13 , ΚΟΖΑΝΗ -3 ΕΩΣ 7 , ΛΕΜΕΣΟΣ 8 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ  ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -1 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ  ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ -4 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ -1 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΘΗΝΑ 4 ΕΩΣ 15, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1 ΕΩΣ 11, ΠΑΤΡΑ 4 ΕΩΣ 15 , ΚΟΖΑΝΗ -3 ΕΩΣ 8 , ΛΕΜΕΣΟΣ 6 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΠΑΓΕΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ .

Σχόλια