ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 31/1-2/1/2014

ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ. ΒΡΟΧΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΧΙΟΝΙΖΕ ΣΤΑ 100μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΒΡΕΧΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 900μ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΙΣΣΑΒΟ. ΜΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600-700μ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΠΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ -5 ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ
ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600μ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ .

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ  3 ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600μ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800μ  ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200μ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 1000μ ΕΝΩ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300-400μ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700-800μ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙΣ 8-9 ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΒΟΡΕΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ -5 ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300μ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700μ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 6 ΒΑΘΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200μ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 900-1000μ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300μ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 500μ.ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ 1 ΒΑΘΜΟ, ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 200-300μ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700μ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ  5 ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια

 1. Δηλαλη Βασίλη δε βλέπεις χιονι μέσα στις πόλεις Τρικάλων και Καρδίτσας ε?
  Του δίνεις έστω καμία πιθανότητα ?
  Πάντως Κυριακή για Περτούλι δύσκολο μάλλον θα μπλέξουμε στο δρόμο ε?
  Ευχαριστώ.
  Δημήτρης Καρδίτσα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δημητρη ηταν δυσκολο αλλα τελικα η κακοκαιρια εκφυλιστηκε σε τετοιο βαθμο που ουτε βροχες αξιολογες δεν εδωσε τελικα!!

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου