Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 7-8.4.2014.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΝΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ , ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια