Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 17-18.9.2014.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΑΞΟΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΑΘΗΝΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΕΩΣ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΛΙΓΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ  ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΡΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΑΞΟΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια