Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 22-23.9.2014

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 ΜΕ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΨΥΧΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΣΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΒΟΡΙΑΣ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΠΤΩΣΗ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΣΕ ΙΣΧΥΡΟΥΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΟΙ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Σχόλια