Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 17-19/10.2014

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΗ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΨΙΧΑΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ  ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ 3 -4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΤΡΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΚΥΡΙΩΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ  ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 ΜΠΟΦΟΡ/

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ  ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 13 ΕΩ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια