Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 22-23/10.2014

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 7 ΜΕ 8 ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 8  ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2-3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΑ.ΧΙΟΝΙΑ ΠΥΚΝΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1300μ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1700μ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟΙ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 15ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια