ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 30-31.1/1.2.2015

MEΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 4ΗΜΕΡΕΣ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΑ. ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1600μ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1900μ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΑ 7-8 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ. ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΡΙΠΕΣ ΑΝΕΜΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 80κμ/ωρα.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ. ΧΙΟΝΙΑ ΠΥΚΝΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1700μ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 2000μ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 6-7 ΜΠΟΦΟΡ. ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΡΙΠΕΣ ΑΝΕΜΩΝ 45κμ/ωραΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ 65κμ/ωρα ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 14ΩΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
MEΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3ΗΜΕΡΕΣ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΕΝΩ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 900-1000μ ΕΝΩ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1400μ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 2000μ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΙΚΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙΡΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ 9 ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΡΙΠΕΣ ΑΝΕΜΩΝ ΣΤΑ 90κμ/ωρα ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ 100κμ/ωρα ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 20  ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΠΥΚΝΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1500μ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6-7 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ. ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΡΙΠΕΣ ΑΝΕΜΩΝ ΤΑ 45-50κμ/ωρα ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 6-7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 8-9 ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 10-11 ΜΠΟΦΟΡ. ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΤΑΒΑΤΕΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΝΤΑΣΗΣ 6-8ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΡΙΠΕΣ 90κμ/ωρα ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 130κμ στο ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ 90-100κμ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-8 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΡΙΠΕΣ ΑΝΕΜΩΝ ΣΤΑ 80-100κμ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια