ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 19-20.3.2015.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600-700μ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΑ 900-1000μ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ +16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 800-1000μ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 2-3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300-400μ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800μ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 4-6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ +16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ-5 ΕΩΣ +13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700μ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 2-3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια