ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 23-25.3.2015.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1800-2000μ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΑΡΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ  3 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ,ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 13ΒΑΘΜΟΥΣ ,ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ 7ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 2 ΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΛΙΓΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2-3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ,ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ,ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ,ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.
ΣΤΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ. Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΒΡΟΧΗ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΑΡΤΑ  ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΗΝΚΡΗΤΗ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ. ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια