Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 28-29.3.2015.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΠΡΟΜΕΣΗΜΒΡΗΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΝΩ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ  2-3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΩ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ 4-5 ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ 2-3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια