ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 27-28.5.2015

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΣΑ). ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΚΤΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6-7 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 5ΜΠΟΦΟΡ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΠΟ 17 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΕΝΩ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΜΠΟΡΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. ΜΙΚΡΗ-ΜΕΣΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ 5 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ.
 ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΙΘΑΝΕΣ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΣΑ).

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 24ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 23ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ. ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΩΝ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια