Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 29-30.6.2015

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΡΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2-3ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΡΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΜΙΚΡΗ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΩΝ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ. ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια