ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 8-9.6.2015

ΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΡΕΥΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΑΡΚΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΛΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ 8-9μμ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 12-13μμ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 11-12μμ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΝΩ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ 20μμ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ. ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΔΥΤ ΣΤΕΡΕΑ ΤΗΝ ΔΥΤ ΠΕΛΟΠ/ΣΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΤΡΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2-3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ  ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ 60% ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 9 ΕΩ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΡΙΑ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ. Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου