ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 20-27.7.2015

Η εβδομαδα που εφυγε ηταν η πιο ζεστη για το φετινο καλοκαιρι. Η νεα θα ειναι ακομα πιο ζεστη με τους ανεμους κατα διαστηματα να εξασθενουν και την θερμοκρασια παρολα τα σκαμπανεβασματα να βρισκεται συνεχως πανω απο τα κλιματικα στοιχεια.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΗΝΕΜΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ 7ΜΠΟΦΟΡ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟ ΣΤΑ 5-6ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ 37-41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 34 ΕΩΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ 16-22 ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 22-25ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒ/ΚΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟ ΣΑΒ/ΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 37-40ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 34-36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΔΡΟΣΕΡΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.

Σχόλια