Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 14-18.9.2015.Το καλοκαιρι ακομα κραταει...

Μετα τα πρωτοβροχια και την  δροσια ανοδο σημειωνει η θερμοκρασια και ετσι εδραιώνονται οι 30βαθμοι κελσιου σχεδον σε ολα τα ηπειρωτικα. Στην περιοχη της Θεσσαλιας οι βροχες οπως ειχαμε πει θα ηταν περισσοτερες στα Δυτικα και Βορεια τμηματα και λιγοτερα στα Ανατολικα.  Στον παρακατω χαρτη φαινεται η κατανομη του υετου το 5νθημερο 8-12 Σεπτεμβρη

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 14-20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ...
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 33-34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 36-37 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. Η ΘΕΡΜΗ ΜΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΙ(ΒΟΡΙΑΣ) ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 32-35ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 28-30ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

**ΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΝΕΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ**

Σχόλια