Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 10-13.12.2015. Συννεφια βοριαδες και λιγες ομιχλες.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΕΝΩ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200μ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΑ 900μ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ -4 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΝΕΦΙΕΣ ΜΕ ΠΥΚΝΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΚΙΣΣΑΒΟΥ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΘΡΥΣ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1400μ ΑΡΧΙΚΑ ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 900μ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700-800μ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 900μ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1100μ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΨΗΛΑ(1600μ) ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 1200μ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΨΙΧΑΛΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 700-800μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 2-3ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ  ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΑΡΧΙΚΑ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800μ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000μ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6-7ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ -6 ΕΩΣ +9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΘΡΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800μ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 3ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ  ΧΩΡΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ 5ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6-7 ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ -6 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 4ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΕΤΟ.

Σχόλια