Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 21-22.12.2015.Καλοκαιρία και Ομίχλες.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΟΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΩ ΣΕ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΧΛΕΣ,

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ -5 ΕΩΣ +16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΩΝ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΠΥΚΝΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΟΜΙΧΛΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑ 3-5ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ -5 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ Η ΟΜΙΧΛΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΠΟΤΕ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3-4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ -1 ΕΩΣ +15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ +15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Σχόλια