Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 31/12.2015-1/1.2016.Ασθενεις χιονοπτωσεις και κρυο.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 31/12 ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟ/ΣΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ , ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ(ΘΡΑΚΗ , ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΗΠΕΙΡΟΣ , ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ) Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΑΡΧΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6-7ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΧΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ -10 ΕΩΣ +3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠ/ΣΟ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛ/ΣΟ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ +7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ +1 ΕΩΣ +7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΕΝΤΟΝΕΣ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΗ ΕΩΣ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΧΙΟΝΟΣΤΡΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (<200μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΤΑ 5-10ΕΚ).

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2-3 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +1, ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ +3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΑΠΟ +1 ΕΩΣ +4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΠΑΓΕΤΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΥΤ ΠΕΛΟΠ/ΣΟ ΘΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 400μ ΥΨΟΜΕΤΡΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ -11 ΕΩΣ+6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΠΟ -6 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. 

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -8 ΕΩΣ +4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.  


ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

Σχόλια