Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 7-9.12.2015.Καλός καιρος με ομίχλες.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΥΚΝΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΣΕ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΠΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ , ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ , ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 4-5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ +16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ +18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΠΥΚΝΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΟΙ 2- 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 15ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΩΝ ΟΙ ΟΜΙΧΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ  ΑΡΓΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2-3ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ +18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΟΜΙΧΛΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 15ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΙ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟ ΙΟΝΙΟ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6-7ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ -4 ΕΩΣ +9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ +13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ +18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΨΙΧΑΛΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.


Σχόλια