Πρόγνωση Θεσσαλίας & Ελλάδας 19-21/10/2018 Η καλοκαιρία πλησιάζει στο τέλος

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 11-12.1.2016.Βελτιωμένος καιρός.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ Η ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΡΟΧΩΝ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΡΟΧΩΝ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ,

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ 3ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια