ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 10-11.2.2016. Bροχες στα Δυτικα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 2000μ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΝΟΤΙΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ 4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟΙ 5-6 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 7-8 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Ή ΜΠΟΡΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ 4-6ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1300μ.ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1300μ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-6ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΤΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια