ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 24-25.2.2016. Zεστος καιρος.

ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΟΣ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1955-2015. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016

ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 4-5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 3ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΙΓΩΝ ΜΠΟΡΩΝ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια