ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 6-7.2.2016. Βελτιωση του καιρου.

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 1-3/ ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ , 22 ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΚΙΑΘΟ, 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΑΛΟΝΝΗΣΟ , 20 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΖΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΛΙΟΥ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΥΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΥΚΝΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ(ΧΙΟΣ, ΛΕΣΒΟΣ, ΛΗΜΝΟΣ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600μ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΚΑ 6ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 9ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΑΓΕΤΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ -6 ΕΩΣ +13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ -7 ΕΩΣ +5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΛΙΓΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 2-3ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 6ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΓΕΤΟΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ +10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ +11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΛΕΒΑΡΗ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ  ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΠΑΓΕΤΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ -6 ΕΩΣ +7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ - 5 ΕΩΣ +13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ +13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ  ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ +13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια