ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 23-24.3.2016. Τοπικες βροχες και καμψη θερμοκρασιας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΜΑΡΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΡΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ 7-8 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΕΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 9 ΜΠΟΦΟΡ. ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 23ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 24ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΙΣΤΙΚΕΣ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 6-7 ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 22  ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠ/ΣΟ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΙΓΑΙΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΚΟΝΗ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΟΙ 6-7ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟΙ 7-8 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ 5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΚΑΜΨΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 23ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 23ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 19ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια