ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 25-27.3.2016. Κρυο και Τοπικες βροχες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 600μ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000μ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ , ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1200μ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ. 

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΕΡΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΒΟΛΟ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ,ΑΘΗΝΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΑΜΙΑ, ΘΗΒΑ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΛΗΜΝΟΣ ΕΝΩ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΔΥΤΙΚΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ 6-7 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΒΟΡΕΙΟΙ 6-7ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ 6-7 ΒΑΘΜΩΝ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800μ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 1000μ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 5-6 ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΤΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΨΙΧΑΛΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΩΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ -2 ΕΩΣ +15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΥ ΠΑΓΕΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 0 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 14ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ , ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΒΟΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ, ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1100μ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1100-1200μ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 3ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια