ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 7-8.3.2016. Αστατος καιρος κατα τοπους και Λιγα στατιστικα...

ΛΙΓΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ. ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΗΤΑΝ 4,9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΗΤΑΝ 4,4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΙΟ ΘΕΡΜΟΣ ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟ 2,5 ΕΩΣ 4,0 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΒΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΟΣ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΟΤΙΟΙ 5-6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 23ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ. ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 4-5 ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΕΝΩ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΨΙΧΑΛΑΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ 2-3 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΖΕΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. 

Σχόλια