ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 16-17.4.2016. Καλοκαιρι στη μεση της ανοιξης!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΙ ΕΩΣ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΥΨΗΛΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟ ΕΩΣ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 29 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια