ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 18-19.4.2016. Eνας αδαης το αποκαλει ανοιξη...εγω ομως καλοκαιρι!!

ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΜΒΡΟΣ ΣΑΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΔΑΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΗ. ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ. ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΛΙΜΝΕΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΕΩΣ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΡΙΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ 4-5 ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 34ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 30 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΡΑΙΗ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΟΤΙΟΙ 4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3-4ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια