ΧΡΗΣΙΜΑ LINK ΝΕΟΥ SITE WEATHERGROUP.GR (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ)

Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 6-7.4.2016. Ζεστουλας συνεχεια...

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΙ 3-5 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 27 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2-3ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 23ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΜΕΤΡΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ 4-5ΜΠΟΦΟΡ ΕΝΩ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΣΤΑ 6-7ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 28 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 24ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΜΙΚΡΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 24ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια