Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 17-19.6.2016. Kαύσωνας σε μεγάλος μέρος της χώρας!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ 4 -5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΥΣΩΝΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 37 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 35 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 37 Β.Κ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΒΟΥΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 37 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΕΩΣ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 43 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΩ ΣΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΥΣΩΝΑ,

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2-3ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 41ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 42 ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3-4ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΥΣΩΝΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 37 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 42 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΝΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ .

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΥΣΩΝΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 40 ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ 41 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Σχόλια