Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 5-6.12.2016 Συννεφιες και ψυχρα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΦΟΣΚΕΠΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΕΝΩ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠ/ΣΟ. ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000μ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ -4 ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΕΦΟΣΚΕΠΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ Ή ΨΙΧΑΛΕΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 7-11
ΤΡΙΚΑΛΑ 6-10
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 6-10
ΒΟΛΟΣ 8-11
ΣΟΦΑΔΕΣ 6-11
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 5-9
ΦΑΡΣΑΛΑ 7-10
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 6-10
ΑΓΙΑ 6-9
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 7-10
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΝΕΦΕΛΩΔΗΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΝΟΤΙΟΙ 5 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 3-4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4-5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ 4ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ -3 ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΨΕΚΑΔΕΣ Ή ΨΙΧΑΛΕΣ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ 0-9
ΤΡΙΚΑΛΑ 1-8
ΚΑΡΔΙΤΣΑ 0-9
ΒΟΛΟΣ 4-10
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 0-7
ΣΟΦΑΔΕΣ 0-9
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 1-8
ΦΑΡΣΑΛΑ 1-8
ΑΓΙΑ 0-8
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 3-10

Σχόλια