Πρόγνωση Ελλάδας και Θεσσαλίας 13-15.1.2017 Ανοδος θερμοκρασιας παρολο τον παγετο τη νυχτα και το πρωι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ AΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ , ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΕΛΟΠ/ΣΟ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΙ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 900μ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΠΥΚΝΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΣΕ ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΕΣ ΧΙΟΝΟΣΚΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4-5 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΑΝΟΔΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ  ΑΠΟ -13 ΕΩΣ +6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ -4 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΙΝΔΟ , ΛΙΓΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΕΔΙΑΔΑ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ 1200m.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
 ΛΑΡΙΣΑ -14/0
ΤΡΙΚΑΛΑ -11/+1
ΚΑΡΔΙΤΣΑ -14/0
ΒΟΛΟΣ -4/+7
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ -3/+5
ΕΛΑΣΣΟΝΑ -5/+3
ΦΑΡΣΑΛΑ -12/+2
ΑΓΙΑ -8/+3
ΑΓΧΙΑΛΟΣ -4/+5
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΗΜΙΟΡΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΕΣ 200 ΕΩΣ 1200m ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ , ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 1000m , ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΡΟΧΗ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΔΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΥΨΟΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6-7 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ -4 ΕΩΣ +8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΜΕ ΛΙΓΗ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΧΙΟΝΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ. ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΔΥΤΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ 4ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ -3 /+5
ΤΡΙΚΑΛΑ -1/+6
ΚΑΡΔΙΤΣΑ -2/+5
ΒΟΛΟΣ 2/+9
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 1/+7
ΕΛΑΣΣΟΝΑ 0/+6
ΦΑΡΣΑΛΑ -2/+5
ΑΓΙΑ 1/+6
ΑΓΧΙΑΛΟΣ 1/+10
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 500-600m ΥΨΟΜΕΤΡΟ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5-6 ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΑΓΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΠΟ -13 ΕΩΣ +7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ -4 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ
ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 100-150m KAI XIONONEΡΟ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΕΝΩ ΣΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 300-400m ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4-5ΜΠΟΦΟΡ.

Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ
ΛΑΡΙΣΑ -9 ΕΩΣ +4
ΤΡΙΚΑΛΑ -7/+5
ΚΑΡΔΙΤΣΑ -8/+4
ΒΟΛΟΣ -1/+7
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ -6/+4
ΕΛΑΣΣΟΝΑ -6/+4
ΦΑΡΣΑΛΑ -8/+4
ΑΓΙΑ -2/+5
ΑΓΧΙΑΛΟΣ -3/+6


Σχόλια